Amazon Alexa integreren met Homey

Je kunt Homey aansturen met spraakcommando's. Zo kun je gemakkelijk apparaten aansturen, of juist om informatie vragen. Om de mogelijkheden van de spraakcommando's te vergroten kun je Amazon Echo (Dot) koppelen aan Homey. Dit artikel zal uitleggen hoe je dit moet doen

Belangrijk: Deze integratie werkt alleen als je Homey in het Engels is ingesteld.

1. Download de Amazon Alexa app

Download de Amazon Alexa app op je telefoon, stel je Amazon Echo (Dot) in en zorg ervoor dat je Amazon Echo (Dot) verbonden is met het internet. Nadat je dit hebt gedaan ga je naar Skills in het menu

2. Selecteer de Homey Skill

Homey Messenger Pop up

Nadat je Skills hebt geselecteerd in het menu kom je op een scherm waar je een overzicht krijgt van alle Skills die beschikbaar zijn. Zoek op Homey en selecteer de Skill. Klik onderin het scherm op 'enable'.

3. Log in met je Homey account

Homey Messenger Pop up

Nadat je op 'enable' hebt geklikt krijg je het Homey log in scherm te zien. Log in met je Homey account. Je bent nu klaar om je Homey in combinatie met Amazon Echo (Dot) te gebruiken!