Homey in recovery modus zetten - waarom en hoe

Bij normaal gebruik is de recovery modues van Homey niet nodig. Er zijn echter een paar redenen wanneer je deze wel wilt gebruiken:

• B
  • B
  • B

1. Zet Homey aan

Zorg ervoor dat Homey rechtop staat en aan is. Zorg ervoor dat Homey tenminste een halve minuut aan staat voordat je verder gaat.

Placing Homey upside down

2. Zet Homey op de kop

Houd Homey op de kop, en wacht totdat het 10 seconden aftellen voltooid is. Homey staat nu in recovery, en zal je vragen om naar setup.athom.com te gaan op een computer, net als wanneer je Homey voor het eerst installeert

Go to setup.athom.com

3. Open setup.athom.com op een computer

Ga naar setup.athom.com op een computer met WiFi en volg de instructies op het scherm. Kies tussen het wissen van alle gegevens (terugzetten naar fabrieksinstellingen), of om de data te houden en Homey gewoon te blijven gebruiken. Met de wizard op het scherm kun je nu Homey (opnieuw)verbinden met het WiFi netwerk dat jij wil.

4. Optioneel: Ontkoppel gebruikersaccounts (fabrieksinstellingen)

Experimentele updates in Homey uitschakelen

Wanneer je geen (nieuw) Athom account aan Homey wil koppelen (fabrieksinstellingen), houdt dan ALT ingedrukt op je toetsenbord wanneer je gevraagd wordt of je al een Athom account hebt. Klik vervolgens op Koppel geen Athom account. Let op: Dit werkt het beste in Chrome op Windows of OSX.

Finish Factory Reset without account

Na het updaten en opnieuw opstarten zonder account zal Homey beginnen te vertellen om naar setup.athom.com te gaan voor het instellen. Houd op dit moment ALT in op je toetsenbord en druk op Volgende om de factory reset compleet te maken.